Accessoires
23 februari 2007 - Ron Smeets

Moxia GSM accus op te laden via USB

Vroeger had ik vrijwel altijd een tweede (reserve) accu van mij GSM bij me. Zeker ten tijde van de Nokia Communicator en andere stroomverslindende toestellen wiens accu na nog geen (werk)dag gebruik leeg waren.

De laatste jaren lijkt die noodzaak wat minder. De meeste toestellen houden het wel een dag of twee uit met 1 acculading (uitzonderingen daar gelaten).

Voor de reizende mobiele beller kan een extra accu van Moxia misschien wel een handig gadget blijken te zijn. De accu's zijn namelijk voorzien van een USB oplaadpoort zodat je ze niet alleen buiten het toestel op kunt laden, maar ook via je PC, laptop of andere apparaten met een USB aansluiting.Gerelateerde links:
Pocket Power voor je gadgets
Universele accu laadt bijna alles op
Brandstof accus nog te dik en zwaar
Power to our gadgets!
Oplaadstation voor in de auto
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.