Toestellen
27 april 2007 - Ron Smeets

Motrola KRZR ook in goud

De Amerikaanse toestelmaker was zo ongeveer de eerste die met de D&G versie van de RAZR een gouden toestel op de markt bracht, vegulde 'mod-jobs' even niet meegerekend.

Inmiddels is bijna elke luxe- en populaire GSM wel in een gouden uitvoering te koop en dus vond Motorola het ook weer eens tijd om zelf met een nieuw gouden modelletje op de markt te komen.

Om te beginnen in Taiwan, Hong Kong en Macau, zal Motorola rond moederdag de gouden editie van de KRZR op de markt brengen.

Net als destijds bij de RAZR zal ook de gouden KRZR in beperkte oplage geleverd gaan worden. Meer foto's:Gerelateerde links:
Live pics van de Nokia 8800 Sirocco Gold
Nokia 8800 Sirocco Gold
Vergulde Shine op eBay te koop
Motorola KRZR in Nederland te koop
Motorola KRZR het eerst in Hong Kong
Massief gouden BlackBerry voor Pharrell
Nieuwe serie gouden RAZR's op komst
Vergulde GSM's nieuwe rage
Gouden RAZR bij Dolce & Gabbana
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.