Geruchten
25 januari 2010 - Ron Smeets

MOTOSPLIT gespot?

Afgelopen nacht zou een nieuwe Motorola opgedoken zijn. Hoewel je natuurlijk geen expert hoeft te zijn om te zien dat de foto van het toestel, de MOTOSPLIT, een Photoshop werkje is vielen mij aan het design, echt of niet, wel enkele dingen op.

De MOTOSPLIT lijkt qua formfactor namelijk op een kruising tussen de oude RAZR (plat, hoekig) en de Nokia 6800 (uitklapbaar qwerty toetsenbord in twee delen). Met dien verstande dat de MOTOSPLIT een touchscreen display heeft en het toetsenbord een slider mechaniek zou hebben.

Volgens de bron zou deze nieuwe Motorola ergens rond de zomer (Q3) op de Amerikaanse markt gaan verschijnen. De echtheid van de foto is echter, zoals gezegd, een punt van twijfel. Ik ben dan ook benieuwd of dit gerucht een kern van waarheid zal blijken te hebben. Motosplit-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.