Toestellen
04 juli 2007 - Ron Smeets

Motorola's SideKick, de Zante aka Q900

Motorola staat op het punt om een nieuw 'SideKick' achtig toestel op de Amerikaanse markt te zetten.

Het model van de Zante, of Q900, werd een paar weken geleden al eens gespot als de mogelijk nieuwe SideKick Slide en ook toen al in verband gebracht met Motorola als mogelijke producent. Het lijkt er dus op dat, op z'n minst de helf van die geruchten waar is.

De Zante komt waarschijnlijk, zo meldt een anonieme tipgever, in Oktober in de Amerikaanse telefoonwinkels te liggen. Op prijskaartje zou een bedrag van rond de 270 dollar komen te staan.

Qua specs mag deze 'SideKick' er best wezen: Quad-band GSM met GPRS en EDGE, 1.3MP camera, 2.4inch QVGA display, Multimedia speler (MP3, WAV, MIDI, AAC(+), WMA), een 2.5mm headset aansluiting, Bluetootg en een miniSD geheugenkaart.Gerelateerde links:
SideKick iD vs SideKick 3
SideKick iD valt ook goed bij 'Celebrity Babes'
Twee nieuwe SideKick ontwerpen
SideKick 3 zet voet op Europese bodem
Een verloren Sidekick met een Happy End

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.