Toestellen
04 juli 2005 - Redactie MobileCowboys

Motorola's iTunes GSM

Bij Engadget zijn ze er trots op de eersten te zijn die foto's hebben weten te scoren van een werkende iTunes GSM. Natuurlijk mogen en zullen ze niet zeggen hoe ze eraan gekomen zijn, maar feit is dat na maanden van geruchten er eindelijk een werkend exemplaar gezien is.

Het gaat om de Motorola E790 waarop, gespot in een parelwitte uitvoering, duidelijk te zien is dat er iTunes software op draait.

Hoeveel geheugen het toestel, als ie te koop is, mee zal krijgen is niet bekend. De gefotografeerde testversie had een 128Mb TransFlash card aan boord.

Volgens Engadget is ook niet duidelijk of dit toestel ook daadwerkelijk de eerste iTunes GSM wordt die binnenkort in de winkel zal liggen.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314