Toestellen
23 juni 2008 - Ron Smeets

Motorola ZN5 officieel geïntroduceerd

De afgelopen maanden hebben al heel wat geruchten, foto's en informatie over de Motorola ZN5 de revue gepasseerd maar tot nu toe was het nog altijd wachten op een officiele mededeling van de fabrikant.

Die is er vandaag dus gekomen. De MOTOZINE ZN5, zoals het toestel officieel gaat heten, zal binnen enkele weken het eerst op de Chinese markt uitkomen en in de maanden die volgen ook elders ter wereld.

De specs zijn, gezien het aantal lekken die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen, nauwelijks nog een verassing te noemen. Hieronder staan de belangrijkste op een rijtje.

- 5 megapixel Kodak camera met Xenon Flash en autofocus

- WiFi

- Quad band GSM

- EDGE

- microSD geheugenkaart optie (max. 4GB)

- Morphing keyboard (zoals bij de ROKR E8)Gerelateerde links:
Slider variant van de Motorola ZN5 gespot
Eerste afbeeldingen van de Motorola ZN5 (Zine)?
Is dit de Motorola ZN5 ?
Nieuwe 'live' foto's van de Motorola ZN5 opgedoken
Motorola Zine Z12 komt er aan
Officiele foto's van de Motorola ZN5
5 Megapixel Motorola Camphone wordt de ZN5
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.