Toestellen
02 juli 2008 - Ron Smeets

Motorola ZN200 ziet het daglicht in Brazilië

De Amerikaanse fabrikant heeft vandaag in Brazilië een tiental nieuwe toestellen onthuld. Nou ja, nieuw voor de Barziliaanse markt dan want de Z10, ZN5 en RAZR V9 zijn hier al langer bekend, om er maar eens drie te noemen.

Het enige model dat Motorola nog niet eerder heeft aangekondigd is de Motozine ZN200. Dit toestel dook enkele weken geleden via de FCC wel al op in het geruchtencircuit.

De ZN200 wordt een mid-range slider in de Zine familie en hij moet het dan ook doen met een 2 megapixel camera, UMTS support, Bluetooth met A2DP, 30 MB intern geheugen, een 1GB microSD geheugenkaart en Crystal Talk voor 'rustiger' bellen in drukke omgevingen.

Als het goed is dan zal de ZN200 vanaf September voor zo'n 500 dollar in de Braziliaanse winkels liggen. Geïnteresseerden kunnen kiezen uit een zwart of roze uitvoering.Gerelateerde links:
Motorola ZN5 officieel geïntroduceerd
Motorola ZN200 specs en fotos uitgelekt
Slider variant van de Motorola ZN5 gespot
Motorola collectie voor 2008?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.