Geruchten
13 juni 2008 - Ron Smeets

Motorola ZN200 specs en fotos uitgelekt

Zoals we al vaker zagen gebeuren is ook deze, tot nu toe nog onbekende, Motorola slider, de ZN200, uitgelekt via de FCC.

Uit de afbeeldingen en informatie zoals we die nu kunnen bekijken valt af te leiden dat de ZN200 geen high-end model is en verder lijkt hij ook niet op de slider variant van de ZN5 die we enkele dagen geleden zagen.

De ZN200 wordt, zo melden de documenten van de FCC, een dual-band GSM toestel met een 2 megapixel camphone met 8 keer digitale zoom en video recording functie, Windows Media Player 11, een FM Radio tuner, 2.5mm headset aansluiting en een mini USB connector.Gerelateerde links:
Slider variant van de Motorola ZN5 gespot
Is dit de Motorola A810?
Motorola Z10 geintroduceerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.