Geruchten
03 december 2007 - Ron Smeets

Motorola Zine Z12 komt er aan

Bijna twee maanden geleden doken tijdens een presentatie van Motorola enkele wazige foto's op van toestellen die de Amerikaanse fabrikant voor volgend jaar gepland zou hebben. De echtheid (of niet) van die foto's zorgden toen online voor de nodige discussie.

Het Spaanse Gizmos meldt nu dat Motorola binnenkort de ZINE Z12 zal introduceren en UnwiredView koppelt nu een van de toestellen uit de presentatie van Oktober aan dat gerucht.

Dat gebeurde destijds ook al, maar wel met een ander toestel uit dat beruchte rijtje, zijnde de X-PIXL (zie foto hierboven). UnwiredView noemt de Skarven nu in één adem met de hernieuwde Z12 geruchten, zoals je op de foto hieronder kunt zien.

Vooralsnog zijn en blijven dit natuurlijk geruchten, maar dat we binnenkort iets van Motorola mogen gaan verwachten lijkt wel een zekere zaak.Gerelateerde links:
Motorola Z10 in het wild gefotografeerd
Nieuwe Motorola's gespot tijdens presentatie
Motorola RIZR Z10 geruchten bevestigd
Motorola ROKR E7 gespot?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.