Entertainment
22 januari 2008 - Ron Smeets

Motorola Z9 te koop op eBay

Hij is volgens de verkoper niet meer helemaal nieuw, heeft wat krassen en de verlichting van het keypad doet het ook niet meer, maar voor de liefhebber die op zoek is naar een (nu nog) uniek toestel kan deze Motorola Z9 een leuke wannahave zijn.

Hij staat momenteel (tot 23-01, 01u05 onze tijd) te koop op eBay en de hoogste bieding bedraagt nu (18u30) $162,50 maar voor 600 dollar is ie meteen van jou ;-)

Het toestel is feitelijk een slider versie van de RAZR2 en zal, zo zegt de verkoper, de komende maanden zeker nog niet in de winkels verschijnen.

Tot de specs die wel nog functioneren behoren onder andere een 2 megapixel camera, 3G, de clickwheel navigatie en een microSD geheugen gleuf.

Ik vraag mij af of we dit toestel überhapt nog ooit in de winkels zullen gaan zien. De eerste geruchten van de Z9 zijn inmiddels ook al weer ruim een half jaar oud.Gerelateerde links:
Aangeschoten E90 te koop op eBay
1200 Euro voor een P1i?!?
Videopreview van de Motorola RAZR2
De RAZR2: meer van het zelfde, of toch. . ?
PlayStation 3 voor $9000 op eBay verkocht
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.