Geruchten
13 september 2007 - Ron Smeets

Motorola Z10 heel kort te zien op Engelse O2 shop

Het was duidelijk een foutje en is sindsdien ook al weer hersteld, maar op de Engelse online shop van O2 is heel even een (deel van) nieuwe Motorola te zien geweest die volgende maand (Oktober) al in de winkels zou moeten liggen (zie screenshot hieronder).

Het toestel, de Motorola Z10, krijgt een 3.2 megapixel camera met 30 fps video opname mogelijkheid en 3G support. Meer stond er helaas niet te lezen, maar als hij echt volgende maand al in Engeland uit gaat komen dan zal de officiele aankondiging ook niet lang meer op zich laten wachten.

Gezien de naam lijkt het de opvolger te worden van de Z8 en zo te zien heeft hij ook dezelfde (banaanvormige) vorm.Gerelateerde links:
Een ‘banaanvormige’ Motorola, de RIZR Z8
3G versie van de MotoRIZR op komst?
MOTORIZR bij Vodafone in Duitsland te koop
Nieuwe Motorola wordt de RAZR Z8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.