Geruchten
30 december 2009 - Ron Smeets

Motorola XT701 duikt even online op

De afgelopen weken zijn in het geruchtencircuit al diverse keren kiekjes en specs opgedoken van de Motorola XT701 (aka Sholes). Het toestel zal, zo wordt alom verwacht, het eerst op de Chinese markt uitgebracht gaan worden.

Daar, in China, is de Motorola XT701 deze week ook heel kort even online te zien geweest op wat de officiele Motorola website voor dat land genoemd mag worden. Inmiddels zijn de webpagina's alweer offline gehaald, maar niet nadat diverse lokale en internationale sites en blogs er natuurlijk een paar screenshotjes (zie hieronder) van gemaakt hadden ;-)

Op de pagina's stonden ook de officiele specs van de Motorola XT701. De meesten daarvan waren natuurlijk al uitgelekt, maar voor de liefhebbers, en de volledigheid:
- 3.7 inch WVGA (480 x 854) Touchscreen Display
- Quad-band GSM, Tri-band UMTS / HSDPA Support
- Android 2.0
- GPS / AGPS
- WiFi, Bluetooth 2.1 met A2DP en USB 2.0
- 5 Megapixel AutoFocus camera met Flitser
- microSD geheugenkaart gleuf
- 3.5mm Audio aansluiting
- Afmetingen: 116 x 61 x 10.9 mm (hxbxd)
- Accu: 1390 mAh

Moto-XT701-China-Site-a Moto-XT701-China-Site-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.