Nieuws
12 mei 2011 - Ron Smeets

Motorola Xoom wordt de eerste Honeycomb 3.1 tablet

Enkele dagen geleden kondigde Google aan dat de eerste update van Android Honeycomb, versie 3.1, binnenkort uit zal komen. Motorola heeft inmiddels het nieuws gebracht dat de Motorola Xoom als eerste tablet voorzien zal worden van de nieuwe Honeycomb versie.

Volgens de Amerikaanse fabrikant gebeurt dat al binnen enkele weken. Wanneer de andere Honeycomb tablets / fabrikanten aan de beurt zijn is nog niet bekend. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.