Accessoires
27 februari 2011 - Ron Smeets

Motorola Xoom op 1.5Ghz

De Motorola Xoom krijgt sinds zijn officiele introductie op de CES van dit jaar over het algemeen prima kritieken. De Honeycomb tablet is snel, mede dankzij de 1GHz Tegra 2 dual core processor, en de UI werkt ook soepel.

Toch zijn er altijd gasten voor wie het allemaal nog niet snel genoeg is ;-)) Kijk maar naar onderstaande video waarin te zien is hoe de dual core processor van de Motorola Xoom 'opgevoerd' wordt naar 1.5GHz.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.