Toestellen
19 november 2008 - Tom Haagmans

Motorola VE66: widgets op je Motorola

Motorola heeft vandaag de eerste specs vrijgegeven van de VE66. Dit toestel wordt de eerste Motorola die widgets ondersteunt zodat je gemakkelijk en snel toegang hebt tot wat jij belangrijk vindt: het weer, sportuitslagen of RSS feeds van je favoriete blogs. Er zullen standaard widgets geïnstalleerd zijn maar tevens moet het mogelijk worden om widgets te downloaden.

Het toestel wordt ook uitgerust met CrystalTalk™ technologie die ervoor zorgt dat het gespreksvolume omhoog gaat en achtergrondgeluiden juist gedimd worden. In lawaaiige omgevingen moet het verschil goed te merken zijn, aldus Tracey Koziol, corporate vice president van het merk.

Verder krijgt het toestel (vanzelfsprekend) de beschikking over een camera. Dit is een 5-megapixel camera uitgerust met onder andere autofocus, een LED-flitser, beeldstabilisatie en automatische aanpassing van de kleuren waardoor zwart zwarter, wit witter en de kleuren levendiger worden.

Verdere specs die genoemd worden zijn FastScroll one-touch navigatie, een MP3-speler, Wi-Fi verbinding, een geïntegreerde FM-radio met RDS™ – software die je helpt om de naam van een nummer te achterhalen.

Over de auteur: Tom Haagmans