Geruchten
10 oktober 2006 - Ron Smeets

Motorola TAZR: slechte fake of toch echt?!?

Dit is vandaag het tweede bericht over een nieuw Motorola toestel. Eerder zagen we al foto's van de SCPL en SLDR waarvan de echtheid door verschillende collega bloggers in twijfel getrokken werd en nu is de TAZR opgedoken.

Ook dit toestel lijkt eerder een Fotoshop product dan een uitgelekte nieuwe Motorola, maar ik wilde hem jullie toch niet onthouden.

Engadget Mobile is er redelijk zeker van dat dit een fake toestel is. Hij heeft ook meer de uitstraling van een goedkoop instapmodel van Motorola van een jaar of twee geleden, als je het mij vraagt.

Voor het eerst gespot op een forum van Mobile Review dot com.Gerelateerde links:
Foto's van de Motorola SLDR en SCPL?!?
Felgekleurde RAZR rip-off van Sanyo
Wordt dit de echte opvolger van de RAZR
Fake duurder dan origineel ?!
De RAZR als 'candybar' slimphone
LG P7200: Nog een RAZR lookalike
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.