Accessoires
07 december 2010 - Ron Smeets

Motorola Tablet met Android Honeycomb (3.0?) gespot

Gisteravond sprak Google's Andy Rubin op de D: Dive Into Mobile conferentie in San Francisco. Daar toonde hij niet alleen de nieuwe Google Nexus S maar ook een Motorola Tablet met Android Honeycomb (vermoedelijk versie 3.0).

De tablet van Motorola zou verder voorzien zijn van een dual core NVIDIA processor en video chat functie. Veel meer liet Rubin nog niet los over deze tablet. Het videobewijs kun je hieronder zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.