Nieuws
29 juli 2010 - Ron Smeets

Motorola sneer naar Apple: Droid X: No Jacket required

Wie kaatst moet de bal verwachten. Apple is de afgelopen weken meerdere keren in het nieuws gekomen omdat ze de death grip antenneproblemen van de iPhone 4 met filmpjes en uitspraken ook in de schoenen van de concurrentie willen schuiven.

Motorola heeft nu een, niet zo subtiele, sneer teruggekaatst aan het adres van Apple. In een advertentie voor de Droid X staat namelijk groot te lezen: No jacket rquired. Zie ook de complete advertentie hieronder.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.