Toestellen
26 december 2005 - Ron Smeets

Motorola SLVR review

Bij PCMag hebben ze Motorola's nieuwste 4-letter GSM, de SLVR gereviewd en hij komt er uit als een goede middenmoter.

In de VS is de SLVR L6 momenteel de platste GSM die op de markt te koop is. Of ie echter veel verkocht gaat worden is nog maar de vraag. De inmiddels al aangekondigde SLVR L7 heeft namenlijk enkele functies die de L6 moet ontberen wel aan boord zoals 3G support (EDGE), iTunes en een memory card optie.

PCMag prijst in haar review met name het design en de uitstekende geluidskwaliteit. Nadelen zijn de mindere camera en speakerphone functie. En dus het feit dat er al een beter model op komst is . . .Gerelateerde links:
De PEBL, Motorola's derde 4-letter GSM
In de naam van de PEBL, Motorola. . .
PEBL moet RAZR doen vergeten
iTunes versie van de RAZR op komst
Geruchten rond tweede generatie ROKR versterkt
Motorola belooft een betere ROKR
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.