Toestellen
10 september 2006 - Ron Smeets

Motorola sloopt Samsung X820 in promotiefilmpje

Dit weekend circuleerde een video van een juffrouw die met speels gemak Samsung's nieuwste ultraplatte X820 GSM door midden brak om aan te tonen dat het toestel met een dikte van 6.9mm niet echt betrouwbaar is.

Inmiddels is gebleken dat de betreffende videoclip door Motorola gemaakt is, maar dat het nooit de bedoeling was om het filmpje in het openbaar uit te zenden. Inmiddels is de clip door YouTube verweiderd op aandringen van Motorola die het auteursrecht claimen en geen toestemming geven om de clip uit te zenden.

Samsung, het slachtoffer, beraadt zich nog over het nemen van eventuele juridische stappen tegen de makers van het filmpje.Gerelateerde links:
Video van 'Smash My iPod' online
Telefoon kopen of laten slopen ?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.