Geruchten
31 juli 2009 - Ron Smeets

Motorola Sholes (Android) gespot

Op een Russische Motorola Fansite (pfew, dat die nog bestaan ;)) zijn enkele afbeeldingen en specs opgedoken van een nieuwe Motorola Android Smartphone, de Sholes. Als de geruchten kloppen dan zou dit toestel vanaf Oktober exclusief bij de Amerikaanse provider Verizon uitgebracht gaan worden.

De Motorola Sholes ziet er op zich niet slecht uit (meer foto's hieronder). Strak vormgegeven en met een groot slide-out qwerty toetsenbord. Ook de specs mogen er best zijn.

Zo zou deze Motorola Android voorzien zijn van een 3.7 inch touchscreen display (480 x 854 pixels), een 5 megapixel autofocus camera, GPS, Bluetooth 2.0, WiFi, microSD geheugenkaart (8 GB wordt meegeleverd), multimedia speler, 512MB intern geheugen en 256MB RAM. Verder wordt gesproken over een 1400 mAh accu, een gewicht van 169 gram en zou het toestel 115.8x60x13.7mm (hxbxd)groot zijn.

Zoals gezegd ziet de Motorola Sholes er niet slecht uit. Ik vind hem in ieder geval mooier dan de Morrison. Maar beide toestellen zijn natuurlijk het 'geruchtenstadium' nog niet ontstegen ;-) Motorola-Sholes-b Motorola-Sholes-a Motorola-Sholes-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.