Geruchten
17 augustus 2014 - Ron Smeets

Motorola Shamu (aka Nexus 6) zou ook de Moto S kunnen zijn?

Enkele dagen geleden dook een benchmark resultaat op van de Motorola Shamu. Aangenomen wordt dat dit de volgende Google Phone, Nexus 6, wordt.

Een uitgelekte foto van een display beschermfolie, ja dat plastic 'vliesje' dat over het toestel zit als je hem uit de doos haalt, wakkert nu het gerucht aan dat de Motorola Shamu wellicht de Moto S is.

Op de folie is die naam immers duidelijk zichtbaar. Er van uitgaande dat de foto met de naam echt zijn dan zou het in ieder geval betekenen dat Motorola, naast een nieuwe X en G variant die 4 september onthuld worden, ook de Moto S aan het voorbereiden is.

De conclusie dat Moto S de winkelnaam wordt voor de Motorola Shamu? Dat is volgens mij veel te voorbarig. Nog los van het feit dat het allemaal speculatie is en voorlopig ook nog blijft. Omdat beide namen met een 'S' beginnen? Dat doet mij denken aan een fameuze scetch van Monty Python: Philosophy for Two (uit The Meaning of Life).

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.