Geruchten
27 mei 2010 - Ron Smeets

Motorola Shadow (aka Nexus Two) opnieuw gespot

Op de laatste dag van 2009 dook al een 'afbeelding' op van een toestel dat de Motorola Shadow, ofwel de Nexus Two, zou moeten worden. Dat plaatje was niet bepaald duidelijk. Inmiddels is op HowardForums een duidelijke foto gespot waar ook enkele specs genoemd worden.

Natuurlijk zijn het allemaal nog geruchten maar op het forum wordt gesproken over een toestel met een 4.1 inch display, 8GB intern geheugen, een 8 megapixel camera en HDMI aansluiting. We zullen zien. Eerst maar even de officiele berichtgeving van Motorola afwachten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.