Nieuws
28 september 2005 - Ron Smeets

Motorola: 'Screw the Nano" was grap!

In een persbericht laat Motorola weten dat de uitspraken die CEO Ed Zander afgelopen vrijdag maakte over de Nano (zie eerder bericht) volledig uit hun context getrokken zijn.

Volgens Zander's PR mensen waren de opmerkingen een reactie op herhaaldelijke vragen van een van de aanwezigen wat Zander nu werkelijk van de Nano vond .

Hoewel de Motorola topman niet op het seminar voor leidinggevenden was uitgenodigd om over de ROKR of Nano te praten, bleef de gast aandringen om een antwoord op zijn vraag te krijgen.

In een poging om de lastige vragensteller vervolgens de mond te snoeren riep Zander dus, lachend maar met een verheffende stem: "Screw the Nano" en alles wat daarop volgde.

Motorola benadrukt in de ontkrachtende berichten nog eens uitdrukkelijk dat de band met Apple sterk is en blijft.

Tja, meneer Zander, een beetje uitkijken voortaan met die rare grapjes want de pers heeft nu eenmaal geen humor ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.