Toestellen
24 mei 2006 - Ron Smeets

Motorola SCPL wordt volgende ultraplatte GSM

Tijdens een interview heeft Motorola's directeur van de mobiele telefoondevisie, Ron Garriques, naast een beschouwend verhaal over Moto's resultaten van de afgelopen jaren en de verwachtingen voor deze en de volgende jaren ook de naam laten vallen van een nieuwe 4-letterige GSM die toe zal treden tot de categorie van ultraplatte toestellen: SCPL, ofwel 'Scalpel'

Details over het toestel liet hij niet los. Het enige dat hij behalve de naam kwijt wilde was dat het toestel volgend jaar op de markt zal komen en dat er vijf functies op zullen zitten die we niet op concurrerende merken en toestellen zullen tegenkomen.

Eigenlijk zouden we een vaag bericht als deze dus in de categorie 'Mobile Rumors moeten plaatsen, maar omdat de bron een van Motorola's directeuren zelf is gaan we er vooralsnog van uit dat die wel weet waar ie het over heeft. We zijn benieuwd.Gerelateerde links:
Populaire RAZR V3i in drie nieuwe kleuren
RAZR best verkochte GSM in Europa
Motorola MING eerst naar Hong Kong
Motorola SLVR review
De PEBL, Motorola's derde 4-letter GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.