Geruchten
07 september 2007 - Ron Smeets

Motorola ROKR E7 gespot?

Hey, wat is dat, een nieuwe Motorola die niet op de RAZR lijkt?!?

Volgens een Chinese site zou dit de ROKR E7 kunnen zijn. OK, toegegeven, hij lijkt wel weer op de E6, maar als we de geruchten mogen geloven dan heeft deze ROKR wel een 5MP camera met Xenon flitser, VGA touchscreen display, UMTS en HSDPA, WiFi, 2GB intern geheugen en GPS.

Nee, ik geloof niet dat we hier een hoog waarheidsgehalte aan moeten koppelen. Zo vernieuwend is Motorola namelijk al meer dan twee jaar niet meer geweest. Het zal dus wel een Photoshopje zijn.Gerelateerde links:
Nieuwe ROKR U9 lijkt op de PEBL
Foto's van de derde generatie ROKR
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.