Geruchten
26 februari 2009 - Ron Smeets

Motorola ROKR E10 gespot

Meer dan een jaar geleden was er nogal wat commotie rondom enkele uitgelekte Motorola toestellen waaronder ook de Texel.

Welnu, als de geruchten kloppen dan is de Texel, ofwel ROKR E10, een van de toestellen die met de teloorgang van UIQ, enkele maanden geleden, in de prullenbak zijn beland.

Een Tsjechische bron heeft echter wel nog de hand weten te leggen op enkele foto's van deze Motorola die we dus nooit in de winkels zullen gaan zien. Op zich best jammer want de ROKR E10 zag er op zich nog niet zo verkeerd uit, toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.