Toestellen
22 maart 2007 - Ron Smeets

Motorola RIZR Z3 in de VS bij T-Mobile te koop

Tijdens 3GSM toonde Motorola al de RIZR Z8 aan de mobiele wereld en in Duitsland is de Z3 al een tijdje te koop.

Toch hebben de marketeers van de Amerikaanse T-Mobile voor de introductie van de Z3 in Motorola's thuisbasis een primeur weten de bedenken.

De RIZR Z3 is daar namelijk de eerste GSM slider op de mobiele telefoonmarkt. En dat is op z'n minst bijzonder te noemen.

De Amerikaanse RIZR Z3 heeft een 2MP cam met 8x zoom, 1.9inch TFT display (176x220 pixels) Bluetooth met A2DP support, USB 2.0, MP3 speler, quad-band GSM, GPRS, EDGE, 20Mb intern geheugen en microSD memory card optie voor maximaal 1GB extra opslagcapaciteit.

Zonder abonnement kost het toestel in de VS zo'n 250 dollar. Met tweejarig abo is de prijs $99,99. Omgerekend altijd nog ongeveer 20 Euro meer dan in Duitsland.

Via: Mobiledia (Thanx Chris!)Gerelateerde links:
Een ‘banaanvormige’ Motorola, de RIZR Z8
3G versie van de MotoRIZR op komst?
MOTORIZR Z6 met Win Media Player 11 en -DRM
MOTORIZR bij Vodafone in Duitsland te koop
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.