Toestellen
13 februari 2007 - Ron Smeets

Motorola RAZR V6 Maxx

Vooralsnog lijkt het er niet op dat Motorola de succesvolle RAZR gaat uitrangeren.

Enkele weken geleden zagen we al de eerste (wazige) foto’s van de nieuwste RAZR telg, de V6 Maxx, en in Barcelona was hij in levende lijve te bewonderen.

Wat opvalt is dat de laatste paar versies van de RAZR steeds dikker worden. Aanvankelijk was het juist de ‘platheid’ die van de RAZR een populair toestel maakte, maar de markt vraagt tegenwoordig toch om meer functies en die hebben ruimte nodig.

De vraag is nu of Motorola er bewust niet meer op let of dat ze gewoon niet beter kunnen. Er zijn namelijk toestellen van andere fabrikanten (Nokia N76, LG Shine, Sony Ericsson W880i) die meer of vergelijkbare functies hebben maar toch een stuk slanker zijn.Gerelateerde links:
Ferrari uitvoering van de RAZR
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.