Geruchten
03 mei 2007 - Ron Smeets

Motorola Q9 duikt op bij Vodafone Italie

Op de zakelijke site van Vodafone in Italie is de Motorola Q9, de HSDPA versie van de 'Q' die tijdens 3GSM voor het eerst aan de wereld getoond werd, opgedoken.

Er staat nog niet bij wanneer de Q9 uit gaat komen, maar het lijkt er dus op dat de berichten dat deze 'Q' wel naar Europa zal komen juist zijn.

Volgens de Italiaanse site van Vodafone gaat de Q9 voor 499 Euro over te toonbank. Vermoedelijk is dat de prijs exclusief BTW en abonnement.

Via: The:UnwiredGerelateerde links:
Motorola Q9 met HSDPA ook naar Europa
Wazige foto van de second edition Motorola Q?
Foto's van de Motorola Q Pro?
Motorola Q Pro op komst?
Motorola Q komt niet naar Europa
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.