Geruchten
06 oktober 2008 - Ron Smeets

Motorola Q11 nu écht gespot

Ruim een maand geleden lekte de naam van deze nieuwe Motorola Smartphone al uit via documenten van de Bluetooth SIG maar het duurde tot nu voordat de eerste foto's en een video (na de 'lees meer') van de Q11 opdoken.

Volgens een Braziliaanse bron zal Motorola de Q11 morgen (7 Oktober) daar officieel gaan presenteren en gaat hij daar zo'n 400 dollar kosten (ca. 270 Euro).

De complete specs zijn nog niet uitgelekt maar volgens de Brazilianen zal de Q11 voorzien worden van GPS en WiFi. Helaas (nog) geen woord over 3G support, maar dat kan natuurlijk ook te maken hebben met het feit dat het hier de Zuid-Amerikaanse versie betreft.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.