Geruchten
04 september 2008 - Ron Smeets

Motorola Q11 'gespot'

Nou, echt spotten, met een (wazige) foto erbij bijvoorbeeld, kun je dit bepaald niet noemen.

Bij de Bluetooth SIG is namelijk niet meer dan de naam van een nieuwe Motorola Smartphone opgedoken. Het gaat om de Moto Q11, een Windows Mobile 6.1 device dat mogelijk wereldwijd op de markt zal komen (Afrika, Azië, Australië, Europa, Noord- en Zuid Amerika worden namelijk genoemd bij 'Geographic Availability').

Het ligt voor de hand dat de Moto Q11 de opvolger zal worden van de Q9. Iemand een idee waar de Q10 gebleven is? Gesneuveld tijdens het ontwikkelproces misschien? ;-)

Overigens is de link naar de pagina bij de Bluetooth SIG inmiddels al weer dood. De screenshot vond ik wel nog (zie hierboven)

Via: CellPassionGerelateerde links:
Eerste foto van de Motorola Alexander?
'Alexander' wordt Motorola's laatste poging het tij te keren
Motorola Q9H met Palm OS ?!?
Motorola komt met MOTO Z8, RAZR2, MOTO Q en de ROKR Z6
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.