Geruchten
30 april 2006 - Ron Smeets

Motorola 'Q' vanaf eind mei te koop?

In de VS wachten velen al maanden met smacht op het toestel dat de concurrentie aan zal gaan met de BlackBerry en Palm Treo, maar de releasedatum is inmiddels al meerdere malen opgeschoven.

Volgens Engadget Mobile is de volgende mogelijke releasedatum 22 mei aanstaande. Op die dag staat namelijk een persconferentie gepland van Verizon en Motorola en dus verwacht men dat het te maken zal hebben met de langverwachte 'Q'.

Hopelijk kondigt Motorola kort daarna ook aan dat het haar besluit om de Q niet naar deze kant van de oceaan te verschepen zal herzien. Het zal wel niet, maar we blijven hopen!Gerelateerde links:
Motorola Q al in December verwacht!
Motorola Q komt niet naar Europa
Superdunne Motorola Q
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.