Geruchten
16 oktober 2006 - Ron Smeets

Motorola Q Pro op komst?

De standaard versie van de Motorola Q is in de VS al enkele maanden te koop. Hier in Europa moeten we nog tot volgend jaar wachten voordat ie in de winkels ligt.

Er gaan inmiddels al geruchten dat Motorola begin volgend jaar een vernieuwde Q zal uitbrengen, de Q Pro. Wellicht met HSDPA (maar in ieder geval UMTS) ondersteuning en voorzien van Motorola's Mobility Suite software. Enkele andere features die genoemd worden zijn: encryptie voor Secure Email, VPN connectivity en een ingebouwde (software) firewall.

Laten we hopen dat, mochten deze geruchten waar blijken te zijn, Motorola ons dan ook meteen verblijdt met de nieuwe versie.

Enkele specs uit het geruchtencircuit:

Operating System:

Windows Mobile 5

AKU2/MSFP – Direct Push Email

Communication:

Bluetooth 1.2

IrDA 1.2

GSM 900 MHz, GSM 1800 MHz, GSM 1900 MHz, UMTS 2100 MHz

Camera:

1.3 Megapixel Camera, 2 lenses (Front and Back)

Storage:

128 MB ROM / 64 MB RAM with microSD expansion slot

CPU:

Samsung S3C2442 – 300MHzGerelateerde links:
Motorola Q komt niet naar Europa
Motorola Q al in December verwacht!
Superdunne Motorola Q
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.