Toestellen
07 april 2006 - Ron Smeets

Motorola Q nog voor release al nagemaakt

Hij moet nog op de markt komen, maar de Chinezen hebben er alle vertrouwen in dat ie een succes zal worden en daarom heeft TechFaith Wireless maar alvast een fake Q mee naar de CTIA in Las Vegas genomen.

Hoe deze Chinese namaak gaat heten is nog niet bekend, evenmin wanneer ie uitkomt, maar wat we wel al weten is dat de TechFaith variant de PocketPC versie van Windows Mobile 5.0 zal gaan draaien in tegenstelling tot de Smartphone versie die Motorola voor de Q gekozen heeft.Gerelateerde links:
Motorola Q komt niet naar Europa
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.