Entertainment
09 mei 2006 - Ron Smeets

Motorola Q in Microsoft's presentatie

Bill was er zelf voor 'uitgerukt': Microsoft's presentatie tijdens de E3 in Los Angeles, maar wat nog het meeste opviel was de nerd naast Bill die vol trots een Motorola Q aan het publiek presenteerde.

Wat Microsoft het publiek wilde duidelijk maken met deze vorm van 'beeldspraak' laat zich raden: Hoe lang we ook al op Vista moeten wachten en hoe lang het ook nog zal duren, het kan altijd erger. Of zo iets. . .Gerelateerde links:
Motorola Q al in December verwacht!
Motorola Q komt niet naar Europa
Superdunne Motorola Q
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.