Nieuws
23 februari 2015 - Ron Smeets

Motorola presenteert nog vóór het MWC al iets nieuws Fabrikant zegt woensdag een 'spannende aankondiging' te doen

Motorola heeft afgelopen weekend aan diverse, geselecteerde, bloggers en journalisten laten weten dat de fabrikant aanstaande woensdag, 25 februari, met een 'spannende aankondiging' zal komen. Wat dat precies zal zijn wordt nog niet verklapt maar in de vooraankondiging wordt gesproken over een doos die woensdag bezorgd zal worden en waar alles in zit. De fabrikant zegt ook dat de ontvanger vervolgens zelf kan kiezen waar en wanneer hij het nieuwe product voor het eerst wil ervaren. Dat lijkt er dus op dat het toestel of de wearable in die doos zal zitten.

Waarom Motorola een presentatie van een nieuw product vier dagen voor de start van het Mobile World Congress plant laat zich raden. Tijdens het grote telecom feest in Barcelona zal op zondag en maandag zonder enige twijfel de meeste aandacht uit gaan naar Samsung en daarnaast zullen ook Huawei, LG, HTC, Microsoft en nog enkele fabrikanten hun nieuwste producten onthullen. Tussen dat geweld zal het voor Motorola moeilijk worden om veel ogen op zich gericht te krijgen. Wanneer ze de aankondiging vier dagen daarvoor doen krijgen ze in ieder geval iets meer aandacht.

Intussen wordt natuurlijk volop gespeculeerd wat in de Motorola doos zal zitten. Een nieuwe smartphone of toch een nieuwe smartwatch? We zullen het ongetwijfeld gaan zien, aanstaande woensdag.

Motorola's vooraankondiging:
"Motorola is making an exciting announcement next week and wants you to be in the front row. The best part? You get to choose where and when you'd like to experience it. Everything you need fits inside one box, which we will deliver to your doorstep on Wednesday."

Via