Entertainment
21 juni 2008 - Ron Smeets

Motorola ontwerpt een mobieltje voor op je neus

De eerste keer dat ik deze afbeelding zag, afkomstig uit een heuse patentaanvraag van Motorola, werd mij meteen duidelijk waarom daar de halve ontwerp afdeling op straat geschopt is.

Ik bedoel, als DIT soort toestel ontwerpen het noodleidende Motorola moeten gaan redden dan kunnen ze beter direct de deur sluiten.

Wat we hier zien is een soort van VR display gecombineerd met een dubbele flip-cover die, eenmaal open, dienst doen als 'oortje'. Het toestel zet je vervolgens op je neus als een normale bril.

Zie jij jezelf hiermee al lopen of bellen? Ik in ieder geval niet!Gerelateerde links:
Nog eens 2.600 ontslagen bij Motorola
Motorola bezuinigt op R&D
Virual Reality op je mobiel
Virtual Reality bril voor je iPod Video
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.