Entertainment
12 juli 2007 - Ron Smeets

Motorola-Nintendo GSM

Helaas gaat het nog steeds alsmaar slechter met Motorola. De dalende omzetten en winsten lijken nauwelijks nog te keren. Wellicht dat dit een idee is?

De gast op de foto hiernaast heeft zijn Motorola SLVR in een oude NES controller ingebouwd. De telefoon werkt daarna nog, maar de gamecontroller waarschijnlijk niet.

Zoals gezegd, misschien een ideetje voor Motorola's gamephone, mochten ze die in de planning hebben zitten. . .Gerelateerde links:
Winstwaarschuwing Motorola: CFO op straat!
3.500 ontslagen bij Motorola
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.