Geruchten
14 oktober 2009 - Ron Smeets

Motorola Motus en Zeppelin gespot

Op de afbeelding hiernaast (grote versie hieronder) zijn een aantal Motorola toestellen te zien die de komende maanden uitgebracht zouden gaan worden. De Sholes en Morrison kenden we al. De Motus, Zeppelin en een Tablet versie van de Sholes zijn nieuw.

De fotootjes van de nieuwe toestellen zijn niet echt duidelijk maar de belangrijkste specs zijn wel goed leesbaar. Het wachten is nu op officiele berichten uit het Motorola kamp.

Motorola Sholes Tablet:
- 3.7 inch Touhscreen display (480 x 854)
- 8 Megapixel Camera met AutoFocus en Xenon Flitser
- HSUPA support
- 720p video HDMI
- WiFi, DLNA
- Map 2.0

Motorola Motus:
- 3.1 inch HVGA Toushscreen displau (480 x 320)
- 5 Megapixel Camera met AutoFocus
- WiFi
- HSUPA Support

Motorola Zeppelin:
- 3.1 inch HVGA Toushscreen displau (480 x 320)
- 5 Megapixel Camera met AutoFocus
- WiFi
- HSUPA Support

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.