Toestellen
12 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

Motorola Moto X op de foto met Eric Schmidt

Tijdens het 31st Sun Valley Allen & Company Conference, Idaho is de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Google, Eric Schmidt tijdens een fotosessie met het nieuwe Motorola toestel op de gevoelige plaat vastgelegd, een doel bewuste keuze zo lijkt het.

Afgelopen week werd in Idaho de Sun Valley Allen en Company conferentie gehouden waar onder ander Eric Schmidt uiterst relaxed met het nieuwe Motorola Moto X toestel poseerde. Insider Images heeft een selectie foto's in hun beeldbank opgenomen waar voormalig Google CEO, Eric Schmidt, met een wit Motorola branded toestel in z'n handen staat. Nadat eerder een pagina grote advertentie in een aantal grote Amerikaanse kranten werd gepaatst is dit het tweede signaal dat Google/Motorola afgeeft over het aankomende Moto X toestel.
Schermafbeelding%202013-07-12%20om%2015.48.49
Het toestel dat, waar de Amerikanen nog al trots op zijn, zal in z'n geheel in de USA geassembleerd worden. De Moto X zou naar eigen smaak moeten kunnen worden aangepast al blijken de keuze mogelijkheden redelijk beperkt te zijn. Zo zou er uit 16 verschillende kleurcombinaties gekozen kunnen worden en zijn er een beperkt keuzes aan hardware opties beschikbaar. De specificaties die om dit moment de ronden doen zijn 1.7 Ghz dual-core Snapdragon S4 Pro processor heeft een 720 display en een 10 Megapixel camera. Het is duidelijk dat Schmidt voor een wit Motorola toestel gekozen heeft, het is nu dus een kwestie van tijd voordat het toestel op de markt zal verschijnen.
via
foto's via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl