Toestellen
23 december 2013 - Redactie MobileCowboys

Motorola Moto G krijgt update naar Android 4.4

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een fraaie smartphone die nagenoeg tegen kostprijs wordt verkocht en dus voor amper 150 tot 200 euro verkrijgbaar is. De Motorola Moto G is officieel nog niet in Nederland uit, maar in de landen waar het toestel wel al officieel te verkrijgen is, gaat de verkoop enorm hard. Nu heeft Motorola ook nog eens bekend gemaakt dat het toestel nu al een update krijgt naar Android 4.4 KitKat, waarmee het één van de eerste Android-smartphones is die deze update krijgt. 

Het is natuurlijk niet gek dat de Motorola Moto G nu al een update naar Android 4.4 KitKat heeft gekregen. We weten natuurlijk allemaal dat Motorola Mobility overgenomen is door Google. Motorola kan hierdoor eerder beginnen met het maken van updates voor hun eigen toestellen, in tegenstelling tot andere fabrikanten die ook nog hun aangepaste schil over de Android-software moeten bijwerken.

Via webshops als Belsimpel is het toestel al wel te verkrijgen in Nederland voor 191 euro, al gaat het hier om de 8GB-versie. De 16GB-versie is nog niet verkrijgbaar. Verder heeft het toestel een 4,5 inch beeldscherm, een 1,2 Ghz quad-core processor, 1GB werkgeheugen, een simpele 5 megapixelcamera en een frontcamera van 1,3 megapixels. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl