Geruchten
22 mei 2009 - Ron Smeets

Motorola Morrison gespot

Nou ja, gespot is misschien wel wat overdreven. Er is een soort van T-Mobile roadmap opgedoken (grote afbeelding na de 'klik') waarin heel klein een afbeelding te zien is van wat de Motorola "Morrison" (zie hiernaast) zou moeten worden. Leuk detail, het toestel staat in de Android sectie van die roadmap.

Deze geruchten passen wel in het toekomstbeeld dat Motorola enkele maanden geleden voor zichzelf geschetst heeft. Nieuwe toestellen verschijnen pas weer op z'n vroegst in Q4 van 2009 en daar zullen ook Android modellen bij zijn.

Vreemd is wel dat in de T-Mobile line-up hieronder ook de G2 genoemd wordt. Zoals we inmiddels (al lang) weten is dat de HTC Magic van Vodafone. Volgens HTC zal dat toestel echter nooit als G2 bij T-Mobile uitgebracht gaan worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.