Toestellen
18 november 2009 - Ron Smeets

Motorola Milestone 'gratis' in Duitsland bij een €20 abbo

De losse toestelprijs van de Europese versie van de Motorola Droid, ofwel de Milestone, was al bekend. Het toestel ligt in Duitsland bij O2 in de winkels. Nu is ook bekend wat het toestel daar in combinatie met een abonnement moet kosten en dat valt best mee.

Neemt de Duitse beller namelijk en tweejarig abonnementje van 20 Euro dan krijgt hij de Motorola Milestone er al voor 1 Euro bij. Geen slechte deal voor een toestel dat los 550 Euro kost, toch? Natuurlijk moet de Duitse klant er wel rekening mee houden dat daar nog de kosten van het mobiele data-abonnement (zonder kan echt niet bij een dergelijk toestel) en eventueel ook de kosten voor de Navigatie nog bij komen want helaas heeft de Europese versie van Android 2.0 geen gratis Google Maps Navigation aan boord...

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.