Geruchten
17 maart 2008 - Ron Smeets

Motorola met duo-camera op komst?

Deze foto(shop) dook dit weekend online op en toont een 'nieuwe' Motorola met een bijzonder vierkante vormgeving en een camera met twee lenzen en flitsers.

Ik kan me niet voorstellen dat deze foto echt is en dat dit een van de 'revolutionaire' toestellen zal worden die Motorola de komende periode gaat ontwikkelen.

Van de andere kant weet je het natuurlijk maar nooit. Er heerst genoeg paniek bij Motorola en een kat in het nauw maakt soms rare sprongen ;-)

Dit toestel was in ieder geval niet te zien in de video die vorige week even op Youtube gestaan heeft.Gerelateerde links:
Motorola laat weinig nieuws zien
Motorola concepten
Foto van de Motorola Texel uitgelekt?
Foto van de Motorola M990 'Carphone' uitgelekt
Foto en specs van de Motorola Z12 (Skarven) uitgelekt
Nieuwe Motorola voor de Amerikaanse markt gespot
Nieuwe Motorola's gespot tijdens presentatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.