Nieuws
03 november 2014 - Ron Smeets

Motorola maakt 'Android Lollipop Upgrade Info' site Wanneer is mijn Motorola aan de beurt?

Motorola heeft op haar internationale site een speciale pagina geopend waar eigenaren van Android smartphones van het Amerikaanse merk kunnen opzoeken of, en zo ja wanneer hun toestel aan de beurt is voor de Android 5.0 Lollipop update.

Op de site kies je jouw toestel, de provider waar je hem gekocht heb (of losse verkoop) en vervolgens komt de informatie over de beschikbaarheid van Android 5.0 boven drijven. Mits die info al beschikbaar is natuurlijk.

Op dit moment zie ik vooral nog veel 'Pending partner support' vermeld staan, maar Android Lollipop is natuurlijk formeel ook nog niet vrijgegeven door Google, eigenaar van Motorola. Dat gebeurt pas op 3 november. Op zich is het wel een goed idee om een dergelijke info pagina online te zetten waarop update schema's gepubliceerd worden, toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.