Nieuws
12 februari 2008 - Ron Smeets

Motorola laat weinig nieuws zien

Als ze bij Motorola echjt nog van plan zijn om het tij te keren voordat ze verkocht of failliet verklaard worden dan was het Mobile World Congress natuurlijk dé aangewezen plek geweest om enkele vernieuwende aankondigingen te doen.

Denk daarbij aan de Skarven (Z12) en Texel, twee toestellen die in het geruchtencircuit al regelmatig (en steeds vaker) opgedoken zijn en duidelijk verschillen van hetgeen Motorola momenteel in haar portfolio heeft zitten.

Jammer genoeg heeft Motorola besloten om hier in Barcelona green grote nieuwe aankondigingen te doen. Ok, ze tonen de ROKR E8 (foto biven), Q9H en de Z10 (foto's hier onder), maar dat zijn toestellen die al (lang) geleden onthuld zijn en waarvan je niet mag verwachten dat die nu een substantiele bijdrage zullen kunnen leveren aan het herstel van Motorola, mocht dat er nog komen.

Nee, de wijze waarop de noodlijdende Amerikaanse toestelfabrikant zich in Barcelona presenteerde geeft niet veel hoop voor de toekomst.Gerelateerde links:
Foto van de Motorola Texel uitgelekt?
Foto en specs van de Motorola Z12 (Skarven) uitgelekt
Motorola Zine Z12 komt er aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.