Toestellen
08 oktober 2006 - Ron Smeets

Motorola KRZR in Nederland te koop

Het was al aangekondigd dat Motorola's opvolger van de RAZR, de KRZR waarschijnlijk nog voor de kerst in Nederland uitgebracht ging worden, maar wanneer dat precies zou zijn was een maand geleden nog niet bekend.

Inmiddels (met dank aan tipgever Joost) is het toestel opgedoken in de etalage bij Belcompany. Sinds afgelopen vrijdag is ie daar dus gewoon leverbar voor 459,99 (zonder abonnement).

Het online bewijs hiervan hebben we ook al gevonden (wel even onder op verder klikken want de KRZR staat op de tweede pagina).Gerelateerde links:
Motorola KRZR het eerst in Hong Kong
Meer foto's van de Motorola Canary
Wordt dit de echte opvolger van de RAZR
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.