Toestellen
09 september 2006 - Ron Smeets

Motorola KRZR het eerst in Hong Kong

De opvolger van de populaire RAZR, de KRZR (a.k.a. Canary, a.k.a. K1) begint, zoals verwacht, vanaf nu op de markt te komen.

Helaas voor ons, maar ook voor de Amerikaanse consumenten, wordt de primeur van het toestel gegund aan Hong Kong. Dat blijkt althans uit de advertentie op de lokale site van Vodafone dat het toestel nu al te koop is.

Mobiele bellers in het thuisland van Motorola moeten nog tot de kerst wachten alvorens ze de KRZR kunnen bemachtigen. Wanneer wij aan de beurt zijn is nog niet definitef bekend gemaakt. Een Duitse site meldt 15 september, maar dat zou betekenen dat Europa ook nog voor de VS in de rij staat. Daar wordt alom namelijk Q4 (Oktober - December) als releasedatum gemeld.Gerelateerde links:
Watertanden met de Motorola Capri en Canary
Meer foto's van de Motorola Canary
Wordt dit de echte opvolger van de RAZR
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.