Geruchten
14 oktober 2008 - Ron Smeets

Motorola Krave ZN4 gespot

Afgelopen dagen zijn op diverse plekken de eerste foto's opgedoken van een nieuwe touchscreen Motorola, de Krave ZN4.

Het toestel zou, zo luiden de berichten, volgende week officieel aangekondigd worden en kort daarna ook al op de Amerikaanse markt (via Verizon) verschijnen.

Een Verizon medewerker die de Krave ZN4 al in handen gehad heeft zei behoorlijk onder de indruk te zijn van deze nieuwe Motorola.

Zo heeft het toestel onder andere een glazen touchscreen display, goede luidspeaker en is het virtuele qwerty toetsenbord zeer gebruiksvriendelijk. Klinkt goed maar wellicht dat we de mening van deze Verizon medewerker, de provider die het toestel exclusief gaat verkopen in de VS, toch een beetje moeten relativeren.

Vooralsnog is niet bekend of, en zo ja wanneer, de Motorola ZN4 ook naar Europa zal komen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.